Noul Nativ, din nou la Hunedoara

Noul Nativ, din nou la Hunedoara 19.09.2010 - la Festivalul Berii


foto daniel puşcău

45 comentarii:

Anonim spunea...

nu , nuuuuu se poateeeeeeee, fara cuvinte...................

Anonim spunea...

Foarte urat ca vi-ati schimbat componenta. Sunteti oameni fara caracter.

Anonim spunea...

IN VIATA SUNTEM PUSI IN SITUATIA DE A LUA DECIZII DIFICILE. SCHIMBAREA COMPONENTILOR TRUPEI NATIV, A FOST O DECIZIE GREA.IN MOMENTUL IN CARE O FACI CU SUFLETU O FACI FARA SA GANDESTI ASTA INSEAMNA CA O FACI INSTINCTUAL ADICA SALVEZI O VIATA, ETC.... DACA VREI SA CONSTRUESTI CEVA TREBUIE SA O FACI CU CAP. ASTA AM FACUT NOI. MAJORITATEA OAMENILOR CARE NE ASCULTA , VOR SPECTACOL,EMOTIE,VIBRATIE SI TOT CE TINE DE UN GRUP DE INSTRUMENTISTI.ASTA VREM SA LE DAM SI LE MULTUMIM CA NE ASCULTA SI NE APRECIAZA. CINE A CONSTRUIT CEVA IN VIATA, INTELEGE SPUSELE MELE. EU MULTUMESC FOSTILOR:DANI,HARY SI JOHN FARA DE CARE NU AM FII AJUNS PANA AICI. LE MULTUMESC SI NOILOR VENITI:CRISTI,BEBE,NANY SI REMUS. SUNT SIGUR CA MERITA SCHIMBAREA. CATA NATIV

Anonim spunea...

scz, cata nativ, am citit cele scrise de tine, pardon, aici nu are nici o legatura sufletul si capul, are legatura directa cu BUZUNARUL, sint din oras, pe cei vechi fosti nativi nu-i stiu ca si posibilitati financiare, dar pe astia noi ii stiu de la alte cantari stiu ce aspiratii si asteptari au, scuze inca oadata, parera mea va fi si a multora

Anonim spunea...

nu cred ca va suna cu mult mai bine trupa acum, in formula asta ! sunteti cam avari...numai la bani va ganditi..la profit! urat urat urat

Anonim spunea...

Hahaha... ai reusit sa ma faci sa rad. Imi pare rau dar vorbesti in necunostinta de cauza. Nu stii ce inseamna sa canti propriile piese si sa castigi bani din asta. Fa-ti o trupa , compune niste piese, canta-le si castiga bani.E tot ce pot sa-ti doresc. Despre calitatea noilor membri, ca oameni e mai bine sa nu comentezi pentru ca, chiar nu-i cunosti. Multumesc pt. coment si daca vrei sa fii mai lamurit, te astept sa vorbim la o bere in oras. CATA NATIV

Anonim spunea...

@Anonim spunea...
nu cred ca va suna cu mult mai bine trupa acum, in formula asta ! sunteti cam avari...numai la bani va ganditi..la profit! urat urat urat
14 septembrie 2010, 13:54
----------------------------
Sunt Cristi ghitaristul trupei Nativ.Am cantat si cu membrii vechi ai trupei Nativ pe care ai respect in continuare.Sincer diferentele sunt mari intre componenta veche si cea noua.
(formula noua are experienta larga in ale cantatului)
Daca aceasta formula va functiona ramane de vazut si e doar o problema a trupei.
A...nu stiu cat de urat e sa te gandesti la bani atata timp cat vrei sa traiesti din muzica sau cat traiesti din muzica cum e cazul meu si a membrilor noi...In cele din urma suntem in stadiul salii de repetitie cu trupa Nativ unde nu suntem platiti sa repetam:)O facem pentru ca asa se fac lucrurile.
Nu stiu ce legatura au posibilitatile financiare sau asteptarile noilor membrii atunci cand asculti o trupa si i-ti place sau nu,ce canta.Tind sa cred,ca tinzi sa devi indiscret/a.
Si sa sti ca si parerea mea va fi a multora:))Chestia cu parerea mea va fi si a altora, ar trebui sa fie o gluma nu crezi?
Cristi.

Anonim spunea...

Hai salut baieți și la mai mare. Dupa cate vad unii au inceput sa isi exprime frustrarile pe blogul vostru, dar nu stiu cum se face ca aceste frustrari apar dupa plecarea unora din trupa si aparitia noilor membrii. Cunosc, zic eu, foarte bine membrii trupei si ei canta in primul rand din pasiune si pe langa asta mai fac si un ban. Si nu inteleg care ii problema ca se gandesc si la bani . Daca voi, frustratii, traiti pe gratis sau va satisface un salariu de kkt si va place sa traiti in umbra, sa stati acolo si sa beti o bere ca poate vin vremuri mai bune fara sa faceti nimik e problema voastra, toata stima si tot respectul pentru cei care vor mai mult de la viata. Iar cei care cred ca "noua trupa Nativ" nu suna bine va invitam la concerte si de ce nu la repetitii poate mai invatati si voi cate ceva despre "ale cantatului" ca sa il citez pe Cristi.
Respect pentru trupa veche, mai ales pentru Dani(tobe) si felicitari pentru noii membrii ai trupei si de asemenea mult respect!

Cata S.

Anonim spunea...

Salutare!

ce sa zic, decat ca apreciez curajul si profesionalismul de care dau dovada CATA si BERY.

De apreciat ce au facut ei, avand in vedere ca sunt foarte buni prieteni cu cei care au plecat.

Harry si Dani sunt pentru mine baieti exceptionali. De aceea ezitarile mele au fost reale cand am primit invitatia sa ma alatur acestei trupe.

Pana la urma insa am inteles ca treaba este hotarata, si ca oricum va veni altcineva daca nu noi.

Ce ma deranjeaza insa cel mai mult la comentariile ANONIME postate, sunt referirile legate de membrii noi ai acestei trupe.

Daca ma cunosti asa de bine trebuie ca:
-ti-am impartasit foarte mult din gandurile mele
-ca am petrecut foarte mult timp impreuna
-ca mi-ai calcat pragul casei

Sincer, ma indoiesc de acest lucru!

Contrar invitatiei lui CATA, spun ca, nu mi-as dorii foarte mult sa am compania ta la o bere!

Bebe Borozan-tobe

Anonim spunea...

salutare !
imi pare rau dupa fiecare mebru care a plecat din trupa NATIV,dar ma bucur foarte mult ca cei care au ramas Cata si Bery si au avut puterea de convingere pentru a-i aduce in trupa pe cei mai buni muzicieni din zona si fara modestie unii dintre cei mai buni din tara.
- l-am ascultat pe Cristi Iakab,este fenomenal,este incredibil ce face cu chitara,este incredibil cu ce idei noi a venit in trupa,cum gandeste muzica si nu mai spun un foarte mare caracter. Ma bucur ca am avut onoarea sa-ti strang mana
- Renus Ponoran,va ros sa va uitati in CV-UL lui,studiile lui in muzica,si nu mai vorbim de experienta lui. JOS PALARIA
pe ceilalti baieti care au venit in trupa nu am apucat sa-i cunosc,dar cred ca sunt niste oamenii minunati
-de Cata si de Bery nu pot sa zic decat ca pentru ei NATIV este al 2 lea lor copil pe care il iubesc enorm,vor sa-l creasca si sa se bucure de el
-DANI,fostul tobar a ramas si v-a ramane un membru al formatiei Nativ. respect pentru Dani
FLORE !!!

Anonim spunea...

Ciao...Cunosc fiecare membru al acestei trupe,ca si instrumentisti, mai ales pe ce-i noi, veniti in trupa Nativ. Schimbarea unor membrii ai trupei chiar o sa ridice stacheta la rangul de ce-a mai buna trupa pop rock din caras, sau chiar din vestul tarii. Se vede ca ce-i care au postat comenturi negative ori sunt fostii membrii ori neamuri de-ale lor. Prea sunt personale pt.ca voi nu ati iesit cu nici o cantare in formula noua ca sa se comenteze in urma prestatiei voastre, prin comparatie Daca nu am dreptate astept reactiile fostilor membrii.
Raul Petreanu din Resita. Succes baieti. Va urmaresc in continuare evolutia.Ce-ati facut chiar e evolutie.

Anonim spunea...

ce shimbare radicala...nu stiu daca va fi un progres sau nu, daca va suna mai bine sau nu...cert e ca inainte mi-a placut de voi si erati mai simpatici, cei de acum daca sunt asa buni cum spuneti voi, ramane de vazut, dar sunt tare antipatici asa la prima vedere...oricum bafta la cat mai multe proiecte...si apropo voi cei noi in trupa nu mai scrieti comenturi, ca e clar ce parere aveti voi, e clar ca va credeti buni si ca sperati la o evolutie, ca altfel nu ati mai fi acceptat...bafta baieti si la multe melodii frumoase!!!
andrei

Anonim spunea...

SALUT NATIV
VAD CA SUNTETI FOARTE INVIDIATI LA VOI IN ZONA.S-A AUZIT CA O SA CANTATI IAR IN HUNEDOARA....HUNEDORENI CHIAR VA IUBESC CU ADEVARAT,IN GRUPUL MEU DE PRIETENII SE VB MULT DE VOII...ACUM CA VENITI IN FORMULA NOUA NE-ATI FACUT FOARTE CURIOSII.
ABIA ASTEPT SA VA VAD SI SA VA ASCULT MELODIILE.NU BAGATI LA SUFLET TOT.
CU DRAG.ING,DR.MARTA AUREL

Anonim spunea...

Ceau Raul

Iti multumim tie si celorlalti pentru sustinere si aprecieri. Referitor la spusele tale,in privinta fostilor componenti ai trupei, eu cred ca sunt putin exagerate. Nu cred ca s-ar preta la asa ceva atat de josnic si pueril. Noi in totdeauna am discutat cu cartile pe fata. Nu pot sa nu recunosc umbra ta de dreptate, dar nu vreau sa cred asa ceva. Sunt sigur ca daca mai au ceva de spus o sa ne spuna in fata. Noi inca colaboram si ne ajutam reciproc, ca niste prieteni. Tind sa cred ca NATIV este mai mult decat o trupa, este un proiect si ar fii putut oricine sa fie inlocuit. Poate ca se vor mai schimba oameni in Nativ pana se creaza acea sfera de perfectiune in tot ce inseamna o trupa in adevaratul sens al cuvantului. Dani, Hary si John sunt in continuare cu noi ... asa imi place sa cred.

Noul NATIV o sa fie pus langa toate trupele mari de gen din Romania. Asa sa ne ajute Dumnezeu

CATA...NATIV

Anonim spunea...

Trupa Nativ,dupa cum puteam sa jur ca asa va fi..a crescut foarte foarte mult in ochii tarii..fiecare concert aduce tot mai multi fani.in primul rand,mai..cum v'o chema,frustratii,daca e ok,continui asa:)) habar nu aveti cum suna melodiile acum.abea astept concertu'..sincer,eu Nativ asteptam :)) si ma bucur enorm ca veniti.eu una nu cred pana nu vad,si nu dau cu presupusu'..poate ca nu suna bine in varianta noua,dar daca suna muuult mai bine asa?!:| haaa ? ia ziceti,nu ar trebui sa va inghititi limba si sa taceti chitic,asta in cazu' in care va place da' nu puteti recunoaste?!:)) In primu' si in primu' rand ar trebui sa sesizati si voi(astia ce sariti de cur in sus) ca,chiar nu e treaba voastra ce se intampla in trupa:|..luati'va o viata,fratilor.:|

baieti,astept cu sufletul la gura concertul >:D-



Mona.

Anonim spunea...

NATIV !!!!
imi place cum va iau apararea fanii vostri....chiar v-a facut un bine criticile astea, fanii si prietenii vostri v-au luat imediat apararea.
beton,super,si eu cred ca un fost membru al trupei v-a criticat.
am vazut ca ati schimbat si Piarul,ati schibat tot.
Florentin Dinca cred ca este Flore,frate lui Cata din Nativ,il stiu,este o figura de om,dar foarte sobru,greu ajungi la el,sau asa da impresia :)))
Bravo,acum chiar v-ati intarit !!!
va pup
SIMONA D.

Anonim spunea...

Nea Dinca de ce nu esti cinstit, daca tot ai scris capitole intregi spune-l si pe ala de inceput, cand ai vrut sa faci trupa, ai chemat pe mai noii membrii ai trupei sa infintati una si ai primit raspuns negativ din partea lor, nu ai renuntat si ai gasit niste indivizi la fel de nepregatiti in studiul muzical ca si tine, v-ati pus pe treaba si ati adus trupa pana in stadiul actual, cred ca a fost totul bine si frumos pana in mom cand s-a auzit in piata ca trupa NATIV vrea sa scoata album. Acum sa ma scuzati voi continua maine sau intr-una din zilele urmatoare.Pana atunci sa auzim de bine si de ce nu bafta la Hunedoara.

Anonim spunea...

Povestea e alta. O sa o spun foarte pe scurt.

Bery si-a dorit o trupa. L-a sunat pe Cristi Iakab,care stia lumea asta de instrumentisti. Cristi m-a sunat pe mine si pe John, acesta pe Hary, eu l-am adus pe Geo la tobe. El n-a mai facut fata si a venit Dani. Am cantat in formula asta, am fost ascultati si am fost sfatuiti si de cunascatori si de necunascatori ca ceva nu se leaga in trupa. Am ignorat sugestiile, practic prietenilor nostrii si am intrat in studiou, lucrand la 4 piese. Piesele , prin comparatie, sunau ca de Resita. Adica sa te lauzi cu ele in familie. Ne-am dat seama ca toti suntem limitati ca si instrumentisti. Atunci am cerut ajutorul lui Cristi, pe care l-am comvins cu greu sa vina sa ne arate , nevrand sa ne strice"socoatele" cum zice el,stiindu-i pe unii dintre noi foarte orgoliosi. L-am rugat, macar in studiou sa ne ajute pentru album. A acceptat. Si de aici a inceput marea desteptare din partea celor care au vrut sa se destepte. Am asistat la o lectie de cum se canta. L-am comvins sa cante si cu noi pe scena si dupa doua cantari a spus: E bun si cum faceti voi , dar daca vreti mai mult trebuie sa munciti mai mult si nu stiu daca aveti timp. Si asa au ramas cei ce si-au dorit mai mult, Dani fiind unul dintre noi.
Referitor la studiile mele muzicale,trebuie sa-ti spun ca pe scena nu ma-ntreaba nimeni ce arpegiez,ce note iau,ce rasturnari fac, ci doar cum cant si ce transmit. Atat. In tara asta multi vorbesc si critica si prea putini fac ceva si sunt apreciati. In jurul meu am oameni care ma apreciaza.Acum cred ca esti lamurit in mare.

Multumesc pentru urari. Cata...NATIV

Anonim spunea...

nu-mi vin sa cred ce invidiati sunteti,trebuie sa-l doara foarte tare pe cel care va critica.
Ma gandesc ce este in sufletul lui ca a pierdut cel mai frumos tren din viata lui NATIV!!!
Dar cred, din ce se crie aici ca l-a pierdut pe mana lui. Iar despre evaluoare si talentul lui Cata muzical,lasam pe altii sa o faca,altii care chiar cunosc acest fenomen,gen Cristi Iakab,Remus Ponoran,Bebe,Nani si nu in ultimul rand fanii trupei Nativ,adevaratii fanii !!!
Sunt sigur ca daca cei enumerati mai sus au acceptat sa cante cu Bery si cu Cata inseamna ca ei au crezut in visul celor doi si vor ca acest vis sa devina realitate
Inca o data va spun ca aceste critici trebuie sa va intareasca si sa va uneasca si mai tare.
Va salut
Marta Aurel

Anonim spunea...

Inainte de a trece la un comentariu, as vrea sa rog distinsele persoane care lasa comentarii aici sa se semneze, sa-si scrie numele, nu de alta dar "anonim" este un cuvant si-atat, nimeni nu-l va lua in seama atata vreme cat nu poarta un nume; ma gandesc ca nu ti-e rusine cu numele tau sau nu vrei sa ramai un anonim pe viata. Eu sunt sotia unuia dintre componentii trupei Nativ ( Camelia ma numesc) si vreau sa spun doar atat: fara munca nimic nu se face si fara implicare. Si nu ca e sotul meu, dar implicarea lui a fost cat pentru toata trupa ( ma refer la prima componentza, ca vad ca aici va atacati) si uneori avea momente cand ii era foarte ciuda ca se simte singur (sau aproape singur) in asta; a vrut intotdeauna sa scoata ce e mai bun din el si din altii - atat eventual puteti sa-i reprosati, dar altceva NIMIC! Eu m-am impotrivit initial acestui proiect, ptr ca il vroiam mai mult cu noi acasa ( cu mine si cu fetita lui) si ma intristam cand vedeam ca pune atat de mult suflet si dorinta; iar el ce primea inapoi? dezaprobari, comentarii rautacioase, puerile de la unii dintre voi si muuulte orgolii care nu-si aveau rostul. Eu, una, am respectat fiecare memebru din aceasta trupa, atat cat a stiut fiecare sa se faca repectat; unii au riscat, au vorbit "vorbe goale" si-atat; adica au facut ce e mai usor: au aruncat cu pietre! Ok, dati in continuare daca asta va face sa va simtiti mai barbati, dar, daca nu erati asa...poate azi aveati parte de un zambet, o vorba buna, o apreciere, o strangere de mana si...respect. Dar ati pierdut si nu stiti sa pierdeti!
Povestea merge mai departe, oricum, si are deja un continut frumos si va avea sustinerea celor care cred in ei!Cat despre studiile muzicale, s-avem pardon, stati calmi - exista actori mai buni decat actorii cu scoala, asa cum exista artisti, cantareti mai talentati decat cei care au facut scoala in acest sens. Totul este sa simti ce faci, sa vrei sa ajungi mai sus, sa ai CU CINE si sa vezi ca oamenii carora le canti si ii incanti te aplauda, iti urmaresc miscarile si privirea!
Si eu zic la fel - s-auzim de bine si mult noroc pe mai departe...sansa e de partea celor care CRED in ea!
Camelia D

Anonim spunea...

Mama mama...ce se intampla aici ??? Am citit tot ce s-a scris mai sus,sper ca maine cand veniti la Hunedoara sa dati din voi tot ce este mai bun.
Am sa stau in primele randuri si o sa cant cu voi toate melodiile voastre. Multa lume asteapta formatia Nativ mai mult decat pe cei de la Directia 5 !!!...PANA ACUM ATI MAI AVUT SCAPARI,DAR ASA CUM SCRIETI VOI MAI SUS CA AU RAMAS CEI MAI BUNI SI AU VENIT CEI MAI PROFESIONISTI MUZICIENI,PRETENTIILE CRESC.
DAR EU SI NU NUMAI EU,CREDEM IN VOI SI VA ASTEPTAM CU DRAG NATIV
VA PUP
MONA

Anonim spunea...

Frumos Cami !!! Sunt curioasa ce raspuns o sa aibe acest Anonim sau daca o sa mai aibe. Iar despre trupa Nativ,despre noua trupa Nativ o sa vedem maine ce pot,dar noi cei din Hunedoara ii asteptam cu drag,ne bucuram din suflet ca o sa-i avem langa noi.
Maine sunt sigura ca vor fii cei mai buni,o sa-i sustinem la maxim.
PS..Simpatic cretul cu parul lung :))
va pup
Mona

Anonim spunea...

Sa fiti tari maine,sa fiti cei mai buni,noii o sa fim cel mai bun public cel mai galagios public,cel mai iubitor public.
Va pupa prietena Monei
Andra

Anonim spunea...

Maine daca o sa vedeti un grup de nebune care tipa si fac ca toate alea in public,sa stiti ca noi suntem :))
Mona,Andra,Alinusa,Cosmina,etc:)))))))
Va pupam

Anonim spunea...

Salut Nativ.
Dece bagati in seama tot ce scriu niste persoane invidioase ? Asta este inceputul,stati putin sa va lansati cu adevarat si cand zic putin,inseamna ca nu mai este mult pana la acel moment,atunci o sa vedeti barfe si invidie.
Trebuie sa fiti tari,multi muzicienii au renuntat pentru ca nu au facut fata presiunilor,asta vrea sa faca acest Anonim ratat,frustat si invidios,chiar sunt curios daca are onoare si cinste (asa cum zicea el ca voua va lipseste) sa-si spuna numele,nu ca ar conta,pentru ca indiferent ce nume are v-a ramane un anonim toata viata lui,un om??? fara caracter si fara perspective
Cu simpatie Paul

Anonim spunea...

Si inca ceva,daca pentru voii muzica inseamna numai banii,pentru el,cel care nu mai este in trupa cu voi,(pentru ca,cu singuranta este un fost membru al trupei)ce inseamna a face muzica,a canta pe scena,el nu o face pentru si numai pentru banii???
Daca el crede ca noi,ascultatorii,fani,credem ca totii muzicienii din lume,( nu doar voii)faceti muzica doar pentru fani,se inseala,el s-a gandit prima oara doar la banii,v-a acuzat ca va intereseaza numai banii,defapt asta la deranjat pe el.
Cu acuzele lui se inculpa singur !!!
Toata stima pentru NOUL NATIV !!!
MAINE AM SA VA DAU O NOTA LA HUNEDOARA
CU PRIETENIE PAUL

john spunea...

Salutari la toata lumea. Am citit acum si eu ce s-a scris pe aici si nu mi se pare normal ce se intampla...Eu is John, fost chitarist la Nativ si as avea rugamintea (cum a spus si Camelia) ca cei care-si dau cu parerea pe aici sa-si dezvaluie identitatea pentru ca noi cei care am plecat sa nu fim pusi intr-o astfel de postura jenanta.In ce ma priveste personal plecarea mea era oarecum planificata cu ceva timp inainte de venirea noilor colegi din motive pe care nu are rostul sa le mentionez aici.Pe colegii nou veniti ii cunosc de multi ani, ii respect, ne intelegem bine si dealtfel le urez succes cu trupa.Am simtit nevoia sa clarific lucrurile si sper ca si ceilelti colegi care au plecat sa faca la fel.

Anonim spunea...

Salutari Nativ.
Sunt un vecin de la ateneu,ascult repetiile voastre tot timpul,iar daca la repetii sunati bine,cum o sa arati in concert,cred ca o sa rupeti tot. Imi pare rau ca voi cantati mai mult in alte orase si nu in Resita,dar maine am sa vin cu familia in Hunedoara sa va vad,am sa-i fac o surpriza sotiei care va indrageste foarte mult.
Poate nu stiati dar sunteti foarte iubiti si in Resita,nu numai in Hunedoara.
Nu vreau sa intru in problemele voastre de trupa veche,trupa noua,dar sunati mult mai bine acum in formula asta.
Iar despre John,ma bucur ca a lamurit imaginea lui,mai raman 2....hai sa-i auzim
Iar voi NATIV, capul sus si sa nu regretati nicio decizie pe care ati luat-o. Cat despre caracterele lui Cata si Bery ( cei care au ramas din trupa veche)greu intalnesti oameni ca si ei!!!
Va salut
Robert Haiducu....un prieten vechi

Hari spunea...

Ciao, sunt Hari fost basist la Nativ. Pentru cei care cred ca eu sunt acela care a postat comenturi negative, se inseala, am o singura remarca de facut consider ca nu sunt persoana care nu s-a implicat in bunul mers al trupei. In ultima mea discutie cu unul dintre membrii am clarificat totul. Urez succes trupei Nativ in continuare.

Anonim spunea...

:))))))
Robert H.

Anonim spunea...

NATIV CAND CANTATI SI LA RESITA IN FORMULA NOUA?
IN CURAND O PLECATI DE TOT IN BUCURESTI SI ATUNCI O SA VA VEDEM NUMAI LA TELEVIZOR SAU CAND VENITI SA VA VEDETI NEAMURILE :)
HAI VA PUP SI LA MAI MARE !
UN NEBUN DIN RESITA :(
COSTEL C.

Anonim spunea...

Ai dreptate Costele,in curand o sa ajungem sa-i vedem numai la televizor ca si pe Chivu,Razvan si Dani iar cand vin sa-si vada neamurile din Resita o sa stea numai la Crivaia sau pe Semenic,ca o sa-si doreasca liniste.Dar le dau dreptate.
Hai sa-i scriem primarului sa organizeze ceva numai pentru ei acum,nu cand ajung vedete mari,cunoscuti in tara sau de ce nu in toata lumea,parca vad ca-i fac cetateni de oanoare si acum nu-i ajuta nimeni pentru ca pentru autoritati nu prezinta interes iar in 2-3 ani nu o sa mai stie cum sa-i cheme pe la vreo campanie electorala.
Chiar baieti va ajuta cineva acum ???
Robert H

Anonim spunea...

ROBERT,IN 2-3 ANI NATIV O SA-I CANTE LUI OBAMA SAU LUI PUTIN:))
COSTEL C.

Anonim spunea...

Salut Nativ,
Solistul vocal nu stie sa scrie sau nu mai face parte din trupa,totii mebri trupei si-au spus parerea despre noul Nativ,dar solistul nimic.....Bery il cheama ?
Chiar suntem curiosi si de parerea lui ! Hai nu dormi slistule doar esti un NATIV,nu?
Costel C.

Anonim spunea...

Ceau Robert

Ma bucur ca ai intrebat daca suntem ajutati.
Ne ajuta familia(parinti,frati,sotii,veri,cumnati,etc...),iar din afara prieteni,si vreau sa dau cateva nume:

Florin si Cristina Alexe,Alina Cumpan,Cristi Gherghel,Remus Spiridon,Aurel Carjan,Alin din Timisooara,Razvan si Dani,Denis Ciulinaru,toti ce-i care au pe masini autocolante cu NATIV,Mari si Elvis Dobrescu,etc.Sunt OAMENI de care pot sa spun ca ne-au ajutat neconditionat.
Nici nu stiti cat de mult ne ajutati voi cu parerile voastre despre noi ca trupa si ca oameni.MULTUMESC.

Trupa Nativ sta prost la capitolul intrumente si tot ce tine de sunet. Fiecare a venit sa cante cu ce are de acasa, in functie de posibilitati.Probabil ca atunci cand o sa demonstram ca suntem o concurenta in muzica romaneasca,o sa apara si sponsorii.Dar nici asa nu sunt sigur,pentru ca e nevoie de sansa si de Puterea Lui Dumnezeu.

Cata de la NATIV

Daniel Puscau spunea...

Sal`tare. Sunt Dani, fostul tobar. Eu sunt NA(T)IV inca :)) cREd Ca am ziS ce se aStePta de La MiNE(asa sa-i impac pe toti). Ma bucur de interesul manifestat pt Nativ. Cine Doreste sa fie Nativ si sa duca cu el peste tot numele NATIV sa ma sune : 0742312788, pt kitul de autocolante pt masina . Va asteptam la Concert la Hunedoara si la urmatoarele concerte! Voi fi si eu , din umbra ;) !

Anonim spunea...

Bravo baieti!:|..va perfectionati tot mai mult..altfel suna acum melodiile,nici nu se compara! unele abia daca le mai recunosteam la inceput:D

Ce sa spun,ati fost minunati,a fost un adevarat spectacol,felicitari si,cum persupun ca deja si stiti,asteptam cu nerabdare si alt concert.:*


Mona.

Camelia Dinca spunea...

Multumesc in numele baietilor, Mona! Ei sunt inca sub efectul victoriei de ieri, dar vor veni sigur cu propriile lor multumiri. Stim ca ai fost acolo cu fetele. Cosmina e cea care a urcat pe scena, este? SI eu spun ca au fost minunati, chiar am asistat la un concert foarte reusit, ...si vor urma altele si altele si altele :P Nu scapati asa usor de Nativ. Ce ati vazut voi ieri este abia inceputul, dar un inceput f bun, corect?
Va pup, fetelor!
Cami

Anonim spunea...

pai aici s'a cam produs o greseala:))..:D eu las commenturi pe acest blog de anu' trecut de la primu' cioncert Nativ in Hd..si sunt acel grup de fete(andra,alina,cosmina..etc) printre care e si o alta..mona:D.stiu,am vazut'o pe tipa de pe scena,dar nu eu sunt mona aceea:))..o sa ma semnez 'monica' atunci:)

eu am lasat ultimu' comment.asta ca sa nu te bag total in ceata :)) :D..
:*:*

Anonim spunea...

salut Nativ,
ati fost extraordinari ieri in HD. Am vazut cum se uitau la voi si cei de la Directia 5. Diferenta nu a fost asa de mare intre voi si ei,singurul dezavantaj al vostru este ca inca nu sunteti asa de cunoscutii.....chitaristu este un adevarat profesionist,a sustinut tot concertul vostru,dar si celalti membrii ai trupei au fost la inaltime.
Va salut cu respect
Andra D.

Anonim spunea...

ceau Nativ......sunte-ti voii,aceeasi ????
Nu cred,ati fost de nedescris ieri,ati fost altii,ati fost mareti....se vede ca ati evoloat foarte mult
va salut
georgeta d.

Bianca spunea...

Buna baieti:)
In primul rand, va felicit din suflet pentru talentul vostru si pentru spectacolele excelente pe care le sustineti ( din fericire destul de dese in Hunedoara).Mi-as dori mult sa fiti apreciati si cunoscuti la nivelul talentului vostru. Bery are o voce cum rar intalnesti. Cand ati fost in Hunedoara, acum in 2010, m-am bucurat sa vad ca solistul de la Directia 5 (Cristi Enache) a asistat la concert backstage si era foarte surprins si incantat de vocea minunata a lui Bery.
In al doilea rand, ador melodiile voastre, le ascult de pe youtube, insa nu sunt foarte clare fiind varianta live. Oare as putea descarca de undeva melodiile? Astept cu nerabdare albumul de debut:X

Succes maxim! Va mai asteptam cu drag la Hunedoara:)

Anonim spunea...

Multumim frumos pt.cuvintele frumoase,speram sa reusim.Albumul este in lucru.Bery(Nativ)

Silviu spunea...

Urez succes trupei Nativ in continuare.

Bafta!

Anonim spunea...

Bravo nativ faceti o treaba minunata!
Am totusi o intrebare cand planuiti sa lansatzi primul album eu il astept cu nerabdare.
Andrei.

Trimiteți un comentariu

 
Copyright 2009 TRUPA NATIV