19.09.2010 @ HUNEDOARA

foto daniel puşcău

10 comentarii:

Anonim spunea...

Salutare fratilor, si eu sunt un fan al trupei NATIV...MULT SUCCES si felicitari frate BERY ca ai reusit sa aduni la un loc cei mai tari instrumentisti din Resita, dupa cum vad in poza este si NANI si REMUS...VA IUBESSC !...LEO din RESITA.

Anonim spunea...

Salutare,nu are rost sa mai intrati in discutii cu cei care va critica,acum,in formula noua,chiar sunteti de invidiat......
Asa cum se zice in fotbal cand o echipa se intareste cu jucatorii noi si de valoare ca sunt Galactici,voi sunteti Galcticii nostri,ai banatului si chiar si al ardealului.
Ne mandrim cu voii baieti,ati adus cei mai de valoare muzicieni din zona in trupa NATIV si este normal sa apara invidia
Bafta in tot ceea ce faceti mai departe.Sa va ajute Dumnezeu !!!
Marius Blejan

Anonim spunea...

Buna,eu sunt din Hunedoara,desigur am fost la festivalul berii si v-am vazut ,sunteti minunati.Bafta in tot ceea ce faceti si succes in continuare,va pup si va astept sa mai veniti la Hunedoara.

Anonim spunea...

Minunati este putin spus,peste asteptari....Va mai asteptam cu drag in Hunedoara. Speram sa prindeti si vreme buna.....vremea a facut sa nu fie un spectacol pe masura.Dar voi ati facut oameni sa treaca peste vremea nefavorabila. In rest,va urez mult noroc si sanatate pentru ca restul le aveti voi ca sa ajungeti o trupa de top din Romania
Razvan E

Anonim spunea...

Buna baietii.....sunte-ti cu adevarat profesionisti,ati facut spectacol,shwou,ati facut de toate,v-ati impuscat :)) ati fost mortali,ati fost seriosi,Cel de la orga danssa,murea...nu mai zic cum canta,cel de la chitara rece,canta,impusca,dansa,a cazut si el pe jos,tobarul traia muzica ca un adevart profi,cel de la chitara solo este bestial,este fenomenal,este cel mai bun...ia pus in fund pe cei de la directia 5,cel de la bass si solistul c-am obositi, dar peransamblu ati fost extraordinari....i-ati c-am bagat in ceata pe totii,inclusiv pe Directia 5,organizatorii si pe noi,am vazut ieri o trupa cum rar mai vezi astazi,sa faca muzica din placere.
VA PUP PE TOTII
ALEX DUMITRU

Anonim spunea...

Apropo....o schimbare mare dar in bine intre ce ati fost si ce sunte-ti acum....va urmaresc mereu !!!
ALEX DUMITRU

Anonim spunea...

salut nativ
de ce noi resiteni suntem obligati sa pierdem aceste concerte,de ce voi sunte-ti apreciati in alte orase si nu si la noi, de ce nu cantati mai mult in Resita,de ce de ce ??????
Ma uit la comenturi si nu-mi vine sa cred cat de apreciati sunte-ti peste tot,am fost ieri la hunedoara sa va vad special,am vazut cand va pregate-ti,a-ti fost o adevarata echipa,unii filmau,uni monatau,altii faceau poze...etc
Eram in public cu sotia si ascultam parerile oamenilor,erau incantati de voi,de schimabare in bine nu mai zic,nu se compara ce a-ti fost inainte,acum sunte-ti o adevarata trupa de top.
Imagine POZITIVA LA GREU....mie si inainte imi placea de voi dar acum sunt FAN FRATE !!!!!!!!!
1000000000000000000000000000000000000000000000000000000 SI MAI MULT...ATI FACUT SHOU DE SHOU
RADU E

Anonim spunea...

super fain Nativ !!!
s-o tine-ti tot asa,Doamne ajuta !ne-ati bucurat mult ieri la hunedoara,a-ti fost cei mai buni si mult mai buni decat cum cantati inainte,ati fost de nota 10
virgil g

Anonim spunea...

MULTUMIM MULT, MULT, MULT DE TOT.

Ne-am simtit si noi super tare. Ne-ati transmis, exact energia de care aveam nevoie.De pe scena, chiar am vazut zambete de admiratie pe fata voastra,chiote de bucurie si aplauze sincere.
Un public pe care orice artist si-l doreste.
Nu va spun ca,bucuria pe care ne-ati facut-o, a culminat cu strangerea de mana a celor de la Directia 5. Chiar s-au bucurat alaturi de voi, de melodii si de spectacol.Le multumim si lor pentru incurajari.

Va pupa CATA DE LA NATIV

Anonim spunea...

SALUTARE NATIV.
NE-AM SIMTIT MINUNAT ALATURI DE VOII,CHIAR ATI ARATAT CA O TRUPA MARE,CU SIGURANTA DACA VOI NU FACEA-TI SPECTACOL NICI PUPLICU NU ERA PE MASURA. INCHIPUITIVA CE ERA DACA ERA O VREME FRUMOASA,CRED CA TREBUIA SA VA PAZEASCA JANDARMERIA SI ASA AU TRECUT MULTII DE GARDURILE DE PROTECTIE...CRED CA SUNT-TI FERICITI DE SPECTACOLUL VOSTRU.ATI FOST MINUNATI CU TOTII. AVETI UN CHITARIST CRIMINAL DE BUN,LA UN MOMENDAT AM AVUT IMPRESIA CA-I MAI TREBUIE O CHITARA,PE PRIMA AM CREZUT CA O RUPE :))
SUPER TARE
ALIN V

Trimiteți un comentariu

 
Copyright 2009 TRUPA NATIV